Sitenin sağında bir giydirme reklam

Karadeniz Rüzgarı Çanakkale’de Esecek

Kültür-Sanat 23.05.2024 - 13:47, Güncelleme: 23.05.2024 - 13:48 49489 kez okundu.
 

Karadeniz Rüzgarı Çanakkale’de Esecek

Kepez sahilinde 23-26 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek “Karadeniz Bahar Günleri ve Kültür Sanat Festivali", bugün ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.
Çanakkale’de Karadeniz Bahar Günleri ve Kültür Sanat Festivali büyük bir coşkuyla başladı. Kepez Halk Kafe sahilinde düzenlenen etkinlikte, birçok vatandaş horon oynayarak keyifli anlar yaşayacak.   Karadeniz Kültürü Çanakkale’de Yaşanacak Karadenizli sanatçıların da sahne alacağı, Karadeniz etnik müziğinin vazgeçilmez enstrümanları kemençe ve tulum, Karadeniz lezzetleriyle birlikte Çanakkalelilerle buluşacak. Etkinlik, 23-26 Mayıs tarihleri arasında Kepez sahilinde bulunan Halk Kafe yanında gerçekleştirilecek. YÖRESEL DANSLAR VE MÜZİKLER DE FESTİVALDE! Karadeniz yöresine ait halk dansları ve müzik performansları da bu festivalde yerini alacak. Festival, 7 Mart Perşembe gününden itibaren Karadeniz'e özel şarkılar, gösteriler ve halk dansları eşliğinde ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatacak. Çanakkale Karadenizliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen festival boyunca, Karadeniz yöresine ait lezzetlerin sunulduğu stantlar kurulacak. Ziyaretçiler, bir yandan yöresel tatları deneyimlerken, diğer yandan düzenlenecek konserler ve halk oyunları gösterileriyle Karadeniz kültürünü yakından tanıyacak. Çeşit çeşit stantların açıldığı bu festivalde yiyecekten içeceğe, takıdan süs eşyasına birçok ürün satışa sunuluyor. Karadeniz yöresine ait peynirler, ballar, baharatlar gibi pek çok ürün burada yerini alıyor.  Karadeniz Bahar Günleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında, çeşitli halk oyunları ve gösterilerin sergilendiği etkinlik, Çanakkalelilere unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor.
Kepez sahilinde 23-26 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek “Karadeniz Bahar Günleri ve Kültür Sanat Festivali", bugün ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

Çanakkale’de Karadeniz Bahar Günleri ve Kültür Sanat Festivali büyük bir coşkuyla başladı. Kepez Halk Kafe sahilinde düzenlenen etkinlikte, birçok vatandaş horon oynayarak keyifli anlar yaşayacak.

 

Karadeniz Kültürü Çanakkale’de Yaşanacak

Karadenizli sanatçıların da sahne alacağı, Karadeniz etnik müziğinin vazgeçilmez enstrümanları kemençe ve tulum, Karadeniz lezzetleriyle birlikte Çanakkalelilerle buluşacak. Etkinlik, 23-26 Mayıs tarihleri arasında Kepez sahilinde bulunan Halk Kafe yanında gerçekleştirilecek.

YÖRESEL DANSLAR VE MÜZİKLER DE FESTİVALDE!

Karadeniz yöresine ait halk dansları ve müzik performansları da bu festivalde yerini alacak. Festival, 7 Mart Perşembe gününden itibaren Karadeniz'e özel şarkılar, gösteriler ve halk dansları eşliğinde ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatacak.

Çanakkale Karadenizliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Çanakkale Karadenizliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen festival boyunca, Karadeniz yöresine ait lezzetlerin sunulduğu stantlar kurulacak. Ziyaretçiler, bir yandan yöresel tatları deneyimlerken, diğer yandan düzenlenecek konserler ve halk oyunları gösterileriyle Karadeniz kültürünü yakından tanıyacak.

Çeşit çeşit stantların açıldığı bu festivalde yiyecekten içeceğe, takıdan süs eşyasına birçok ürün satışa sunuluyor. Karadeniz yöresine ait peynirler, ballar, baharatlar gibi pek çok ürün burada yerini alıyor. 

Karadeniz Bahar Günleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında, çeşitli halk oyunları ve gösterilerin sergilendiği etkinlik, Çanakkalelilere unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.