Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bisiklet Tutkunları "Yaza Merhaba Kampı"nda Buluşuyor

Yaşam 21.05.2024 - 14:35, Güncelleme: 21.05.2024 - 19:14 48874 kez okundu.
 

Bisiklet Tutkunları "Yaza Merhaba Kampı"nda Buluşuyor

İki Gün İki Teker Bisiklet Derneği ve Adana Bisiklet ve Doğa Sporlar Derneği işbirliğiyle, 24-25-26 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek "Yaza Merhaba Kampı" bisiklet ve doğaseverleri bir araya getiriyor. İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü ve İki Gün İki Teker Bisiklet Kulübü Derneği tarafından hazırlanan “iki gün iki teker hep birlikte iyileşeceğiz” projesine Erzin Belediyesi de destek veriyor.
Erzin’in Burnaz plajında düzenlenecek etkinlik, bisiklet tutkunlarını ve doğa sporları meraklılarını buluşturarak, hem sağlıklı yaşamı teşvik etmeyi hem de doğa ile iç içe vakit geçirme fırsatı sunmayı amaçlıyor. Katılımcılar, kamp süresince çeşitli bisiklet turları, doğa yürüyüşleri ve sosyal etkinliklerle keyifli anlar yaşayacaklar.   Erzin Belediyesi'nin de desteğiyle gerçekleştirilecek olan kamp, bölgenin doğal güzelliklerini tanıtmayı ve katılımcılara doğa ile iç içe bir deneyim sunmayı hedefliyor. Kamp süresince, bisiklet sürüşleri yanı sıra doğa yürüyüşleri, kamp ateşi etkinlikleri ve doğa sporlarına yönelik atölye çalışmaları düzenlenecek. Ayrıca, çevre bilincini artırmaya yönelik seminerler ve grup aktiviteleri de katılımcıların ilgisini çekecek. “İki Gün İki Teker Hep Birlikte İyileşeceğiz” projesi kapsamında düzenlenecek "Yaza Merhaba Kampı", doğa ve bisiklet tutkunlarını Erzin’de buluşturacak olan bu özel etkinlik, hem eğlenceli hem de öğretici faaliyetleriyle katılımcılara unutulmaz anlar yaşatacak. Bu kamp, aynı zamanda doğa sporları ve bisiklet tutkunları için yeni dostlukların kurulmasına ve mevcut ilişkilerin güçlenmesine olanak sağlayacak. Deprem sonrası yaraları birlikte sarmak ve felaketin psikolojik etkilerini azaltmak amacıyla “İki Gün İki Teker Hep Birlikte İyileşeceğiz” projesini hazırladıklarını ifade eden İki Gün İki Teker Bisiklet Derneği Başkanı Önder Akyol, proje hakkında şu bilgileri verdi: “amacımız deprem sonrası dezavantajlı ailelerin çocuklarını bisikletle sosyal hayata adapte etmek. Bisiklet kullanımını yaygınlaştırmaktır.  Ayrıca sokak hayvanları besleme çocuk ve yaşlı evlerini ziyaret okullarda güvenli bisiklet kullanımını sağlamak amacıyla eğitimler de verilecek.” Şeklinde konuştu. Bisiklet ve doğa sporlarına ilgi duyan herkesi bu anlamlı etkinliğe davet eden İki Gün İki Teker Bisiklet Derneği Başkanı Önder Akyol,  sağlıklı yaşam ve çevre bilincinin yaygınlaştırılması amacıyla herkesi "Yaza Merhaba Kampı’na katılmaya çağırdı.  
İki Gün İki Teker Bisiklet Derneği ve Adana Bisiklet ve Doğa Sporlar Derneği işbirliğiyle, 24-25-26 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek "Yaza Merhaba Kampı" bisiklet ve doğaseverleri bir araya getiriyor. İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü ve İki Gün İki Teker Bisiklet Kulübü Derneği tarafından hazırlanan “iki gün iki teker hep birlikte iyileşeceğiz” projesine Erzin Belediyesi de destek veriyor.

Erzin’in Burnaz plajında düzenlenecek etkinlik, bisiklet tutkunlarını ve doğa sporları meraklılarını buluşturarak, hem sağlıklı yaşamı teşvik etmeyi hem de doğa ile iç içe vakit geçirme fırsatı sunmayı amaçlıyor. Katılımcılar, kamp süresince çeşitli bisiklet turları, doğa yürüyüşleri ve sosyal etkinliklerle keyifli anlar yaşayacaklar.

 

Erzin Belediyesi'nin de desteğiyle gerçekleştirilecek olan kamp, bölgenin doğal güzelliklerini tanıtmayı ve katılımcılara doğa ile iç içe bir deneyim sunmayı hedefliyor. Kamp süresince, bisiklet sürüşleri yanı sıra doğa yürüyüşleri, kamp ateşi etkinlikleri ve doğa sporlarına yönelik atölye çalışmaları düzenlenecek. Ayrıca, çevre bilincini artırmaya yönelik seminerler ve grup aktiviteleri de katılımcıların ilgisini çekecek.

“İki Gün İki Teker Hep Birlikte İyileşeceğiz” projesi kapsamında düzenlenecek "Yaza Merhaba Kampı", doğa ve bisiklet tutkunlarını Erzin’de buluşturacak olan bu özel etkinlik, hem eğlenceli hem de öğretici faaliyetleriyle katılımcılara unutulmaz anlar yaşatacak. Bu kamp, aynı zamanda doğa sporları ve bisiklet tutkunları için yeni dostlukların kurulmasına ve mevcut ilişkilerin güçlenmesine olanak sağlayacak.

Deprem sonrası yaraları birlikte sarmak ve felaketin psikolojik etkilerini azaltmak amacıyla “İki Gün İki Teker Hep Birlikte İyileşeceğiz” projesini hazırladıklarını ifade eden İki Gün İki Teker Bisiklet Derneği Başkanı Önder Akyol, proje hakkında şu bilgileri verdi: “amacımız deprem sonrası dezavantajlı ailelerin çocuklarını bisikletle sosyal hayata adapte etmek. Bisiklet kullanımını yaygınlaştırmaktır.  Ayrıca sokak hayvanları besleme çocuk ve yaşlı evlerini ziyaret okullarda güvenli bisiklet kullanımını sağlamak amacıyla eğitimler de verilecek.” Şeklinde konuştu.

Bisiklet ve doğa sporlarına ilgi duyan herkesi bu anlamlı etkinliğe davet eden İki Gün İki Teker Bisiklet Derneği Başkanı Önder Akyol,  sağlıklı yaşam ve çevre bilincinin yaygınlaştırılması amacıyla herkesi "Yaza Merhaba Kampı’na katılmaya çağırdı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.