Sitenin sağında bir giydirme reklam
Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 19827 kez görütülendi.
 

TKP Çanakkale’de seçim çalışmalarına başladı.

TKP 31 mart’ta yapılacak yerel yönetimler seçimleri için belediye başkan ve meclisüyesi adayları ile birlikte sokoğa çıkarak seçim çalışmalarına başladı. Türkiye Komünist Partisi (TKP) Çanakkale İl Örgütü "Rantçılara karşı komünist belediyecilik için yola çıktık" sloganıyla seçim çalışmalarına başladı. İl binası önünde  “Çanakkale’yi yağmanın, talanın, paranın esaretinden kurtarmak için yola çıkıyoruz! diyerek bir araya gelen, Çanakkale Belediye Başkan Adayı Hatem Su Bayar, Belediye Meclis Üyesi Adayı Ercan Yüce ve partililer kent merkezinde esnaf ve yurttaşlar ile bir araya gelerek çaresiz ve seçeneksiz olmadıklarını vurguladılar. Türkiye Konünist Partisi Çanakkale Belediye Başkan Adayı Hatem Su Bayar: paranın, yalanın ve talanın değil, emekçi halkın Çanakkalesi için komünist belediyecilik anlayışı ile aday olduğunu söyleyerek şu ifadelere yer verdi: “Halkın refahı ve mutluluğu, temel hak ve hizmetlerin eşitlikçi sunumu, yurttaşların yönetime örgütlü katılımı ile anılması gereken belediyeler rantın, insan kayırmanın, rüşvetin yuvası olarak biliniyor. Ranta dayalı belediyecilik anlayışını geriletecek ve bunun karşısında komünist belediyecilik ilkelerini ve örneklerini yaygınlaştıracak. Yandaşların ve patronların rantçı adaylarının karşısına yola çıktık. Kar etmeyi değil, halkın yararını esas alan, ranta kapalı, dürüst, katılımcı belediyeciliği Çanakkale’de hayata geçirmek için seçim çalışmalarımızı başlatıyoruz.”
Ekleme Tarihi: 10.02.2024 - 18:40

TKP Çanakkale’de seçim çalışmalarına başladı.

TKP 31 Mart’ta yapılacak yerel yönetimler seçimleri için belediye başkan ve meclis üyesi adayları ile birlikte sokağa çıkarak seçim çalışmalarına başladı.

TKP 31 mart’ta yapılacak yerel yönetimler seçimleri için belediye başkan ve meclisüyesi adayları ile birlikte sokoğa çıkarak seçim çalışmalarına başladı.

Türkiye Komünist Partisi (TKP) Çanakkale İl Örgütü "Rantçılara karşı komünist belediyecilik için yola çıktık" sloganıyla seçim çalışmalarına başladı.

İl binası önünde  “Çanakkale’yi yağmanın, talanın, paranın esaretinden kurtarmak için yola çıkıyoruz! diyerek bir araya gelen, Çanakkale Belediye Başkan Adayı Hatem Su Bayar, Belediye Meclis Üyesi Adayı Ercan Yüce ve partililer kent merkezinde esnaf ve yurttaşlar ile bir araya gelerek çaresiz ve seçeneksiz olmadıklarını vurguladılar.

Türkiye Konünist Partisi Çanakkale Belediye Başkan Adayı Hatem Su Bayar: paranın, yalanın ve talanın değil, emekçi halkın Çanakkalesi için komünist belediyecilik anlayışı ile aday olduğunu söyleyerek şu ifadelere yer verdi: “Halkın refahı ve mutluluğu, temel hak ve hizmetlerin eşitlikçi sunumu, yurttaşların yönetime örgütlü katılımı ile anılması gereken belediyeler rantın, insan kayırmanın, rüşvetin yuvası olarak biliniyor. Ranta dayalı belediyecilik anlayışını geriletecek ve bunun karşısında komünist belediyecilik ilkelerini ve örneklerini yaygınlaştıracak. Yandaşların ve patronların rantçı adaylarının karşısına yola çıktık. Kar etmeyi değil, halkın yararını esas alan, ranta kapalı, dürüst, katılımcı belediyeciliği Çanakkale’de hayata geçirmek için seçim çalışmalarımızı başlatıyoruz.”

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.