Sitenin sağında bir giydirme reklam

TRT World'den skandal: Tecavüzcü ile iftar röportajı

Dünya 03.04.2024 - 15:10, Güncelleme: 04.04.2024 - 11:18 46107+ kez okundu.
 

TRT World'den skandal: Tecavüzcü ile iftar röportajı

İnsan kaçakçılığı, tecavüz ve suç örgütü kurmak suçlarından yargılanan ve bir süre ev hapsine alınan sosyal medya ünlüsü Andrew Tate, TRT World’e röportaj verdi.
Andrew Tate 'kadın düşmanıyım'   TRT, insan kaçakçılığı suçlaması ve tecavüz suçlamaları ile yargılanan Andrew Tate'le iftar sofrasında röportaj yaptı.   Haberi, TRT World için programlar yapan Yusuf Erim sosyal medya platformu X üzerinden paylaştığı bir video ile duyurdu. Tate ile iftar buluşmasının bir kısmını paylaşan Erim “Andrew Tate ile iftar ve özel yemek. Hukuki meselelerini, sosyal medyanın geleceğini, jeopolitiği ve çok daha fazlasını kapsayan geniş kapsamlı bir tartışmamız oldu” ifadelerini kullandı. Erim, röportajın TRT World’de yayınlanacağını söyledi. Romanya'da ev hapsindeydi İngiliz-ABD'li sosyal medya ünlüsü Andrew Tate, Romanya'da tecavüz, insan kaçakçılığı ve fuhuş çetesi kurma suçlamalarından yargılanıyor. 7 aylık ev hapsinin ardından Ağustos ayında serbest bırakılan Tate için hala hareket kısıtlaması var. Tate'in kardeşi Tristan ve iki çalışma arkadaşı da benzer suçlamalardan yargılanıyor. Söz konusu kişiler, aynı zamanda İngiltere'de de tecavüz iddialarıyla arananlar listesinde. Romanya mahkemesi, iki kardeşin Avrupalı arananlar listesi kapsamında İngiltere'ye iade edilebileceğine hükmetmişti.   Kendini 'kadın düşmanı' olarak tanımlamıştı Andrew Tate, bir kadına saldırdığının ortaya çıkmasının ardından 2016 yılında İngiltere'deki Big Brother yarışmasından diskalifiye edilmişti. Eski bir kickboksçu olan 36 yaşındaki Tate, bugün en çok takipçisi olan internet ünlülerinden biri. Tate, daha önce katıldığı bir Youtube programında da kendisini "tamamen bir kadın düşmanı" olarak tanımlamış ve kadınları aşağılayan ifadeler kullanmıştı. Söz konusu röportajın ardından Youtube, Facebook, Instagram ve TikTok gibi sosyal medya programları, Tate'in hesaplarını askıya almıştı. Kendisini "kendi kendine milyarder olan biri" olarak tanımlayan Tate, "apartmanında küçük webcam işiyle para kazandığını belirtmişti. Tate, "Benim için dört lokasyonda çalışan 75 kadın vardı, webcam işinden ayda 600 bin dolar kazanıyorum" demişti. Kardeşiyle birlikte yargılanıyor Tate, Aralık 2022'de kardeşi Tristan'la birlikte Romanya başkenti Bükreş'te insan kaçakçılığı ve tecavüz suçlamalarıyla göz altına alınmıştı. İkili, geçtiğimiz Haziran ayında suçlu bulunmuştu. İki kardeş hakkında, kara para aklama ve çocuk kaçakçılığı gibi ayrı soruşturmalar da yürütülüyor. Tate kardeşlerin, Aralık 2023'te İngiltere'deki annelerini hastanede ziyaret etme talebi reddedilmişti. Mahkeme, ikilinin ülkeyi terk etmemesine hükmetmişti.
İnsan kaçakçılığı, tecavüz ve suç örgütü kurmak suçlarından yargılanan ve bir süre ev hapsine alınan sosyal medya ünlüsü Andrew Tate, TRT World’e röportaj verdi.

Andrew Tate 'kadın düşmanıyım'  

TRT, insan kaçakçılığı suçlaması ve tecavüz suçlamaları ile yargılanan Andrew Tate'le iftar sofrasında röportaj yaptı.  

Haberi, TRT World için programlar yapan Yusuf Erim sosyal medya platformu X üzerinden paylaştığı bir video ile duyurdu.

Tate ile iftar buluşmasının bir kısmını paylaşan Erim “ Andrew Tate ile iftar ve özel yemek. Hukuki meselelerini, sosyal medyanın geleceğini, jeopolitiği ve çok daha fazlasını kapsayan geniş kapsamlı bir tartışmamız oldu” ifadelerini kullandı.

Erim, röportajın TRT World’de yayınlanacağını söyledi.

Romanya'da ev hapsindeydi

İngiliz-ABD'li sosyal medya ünlüsü Andrew Tate, Romanya'da tecavüz, insan kaçakçılığı ve fuhuş çetesi kurma suçlamalarından yargılanıyor.

7 aylık ev hapsinin ardından Ağustos ayında serbest bırakılan Tate için hala hareket kısıtlaması var.

Tate'in kardeşi Tristan ve iki çalışma arkadaşı da benzer suçlamalardan yargılanıyor.

Söz konusu kişiler, aynı zamanda İngiltere'de de tecavüz iddialarıyla arananlar listesinde.

Romanya mahkemesi, iki kardeşin Avrupalı arananlar listesi kapsamında İngiltere'ye iade edilebileceğine hükmetmişti.

 

Kendini 'kadın düşmanı' olarak tanımlamıştı

Andrew Tate, bir kadına saldırdığının ortaya çıkmasının ardından 2016 yılında İngiltere'deki Big Brother yarışmasından diskalifiye edilmişti.

Eski bir kickboksçu olan 36 yaşındaki Tate, bugün en çok takipçisi olan internet ünlülerinden biri.

Tate, daha önce katıldığı bir Youtube programında da kendisini "tamamen bir kadın düşmanı" olarak tanımlamış ve kadınları aşağılayan ifadeler kullanmıştı.

Söz konusu röportajın ardından Youtube, Facebook, Instagram ve TikTok gibi sosyal medya programları, Tate'in hesaplarını askıya almıştı.

Kendisini "kendi kendine milyarder olan biri" olarak tanımlayan Tate, "apartmanında küçük webcam işiyle para kazandığını belirtmişti. Tate, "Benim için dört lokasyonda çalışan 75 kadın vardı, webcam işinden ayda 600 bin dolar kazanıyorum" demişti.

Kardeşiyle birlikte yargılanıyor

Tate, Aralık 2022'de kardeşi Tristan'la birlikte Romanya başkenti Bükreş'te insan kaçakçılığı ve tecavüz suçlamalarıyla göz altına alınmıştı. İkili, geçtiğimiz Haziran ayında suçlu bulunmuştu.

İki kardeş hakkında, kara para aklama ve çocuk kaçakçılığı gibi ayrı soruşturmalar da yürütülüyor.

Tate kardeşlerin, Aralık 2023'te İngiltere'deki annelerini hastanede ziyaret etme talebi reddedilmişti. Mahkeme, ikilinin ülkeyi terk etmemesine hükmetmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.