Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kadınların hak ettikleri değeri vermeye talibim.

Kadın 07.04.2024 - 10:29, Güncelleme: 08.04.2024 - 14:29 53162+ kez okundu.
 

Kadınların hak ettikleri değeri vermeye talibim.

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Adana Şube Başkanlığına adaylığını açıklayan gazeteci Neslihan Öztoprak: emekli hakkının dilencisi olmayacağını söyledi
“Sil baştan değiştirmeye talibim” 21 Nisan 2024 Pazar günü yapılacak olan Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Adana Şube başkanlığına yeniden aday  olduğunu açıklayan Neslihan Öztoprak, emekli hakkının dilencisi olmayacağını söyledi. “Ortak akılve katılımcı yönetim için hazır mısınız? sloganıyla adaylığını ilan eden gazeteci Neslihan Öztoprak:  eğitim sekreteri olduğu Türkiye Emekliler Derneği Adana Şubesine başkan olmak için kolları sıvadı. Dernek üyesi olarak bir önceki yönetimi, yönetici olarak da mevcut yönetimi yakından tanıma şansı yakaladığını belirten Öztoprak, yaptığı yazılı açıklama da: emekli haklarının ihlal edilmesinden dolayı aday olduğunu söyledi. Çoğunluğunun kadın üyelerden oluşmasına rağmen, erkek eğemenliğinin hüküm sürdüğünü ve buna son vermek, kadınların daha aktif ve daha katılımcı olması amacıyla kadın aday olduğunu vurgulayan Neslihan Öztoprak; “Emekliler derneği üyelerinin çoğu kadın, dul ve yetimden oluşmasına rağmen dernekte erkek eğemenliği hüküm sürüyor. Kadınların daha aktif, daha katılımcı olması gereken derneğimizde maalesef kadının adı dahi yok. Oysa sosyalleşme ve dayanışma gerektiren bu kurum da toplumsal olaylara ışık tutacak, aydınlatıcı ve bilgilendirici toplantılar, seminerler yapılabilir. Dernek korosu ve gönüllüler ekibi ekibi kurup aktif çalışmalar gerçekleştirilebilir. Ben mevcut düzeni sil baştan değiştirmeye talibim. Hamasi değil gerçeğe dayalı, özverili çalışmalara talibim. Çalmamaya, çaldırmamaya talibim. Her türlü ayrımcılığa, adam kayırmamaya talibim. Etnik köken, din, dil, ırk gözetmemeye talibim. Pozitif ayrımcılık yaparak, kadınların hak ettikleri değeri vermeye talibim. Evsiz emeklileri ev sahibi yapacak projeleri hayata geçirmeye talibim” dedi
Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Adana Şube Başkanlığına adaylığını açıklayan gazeteci Neslihan Öztoprak: emekli hakkının dilencisi olmayacağını söyledi

“Sil baştan değiştirmeye talibim”

21 Nisan 2024 Pazar günü yapılacak olan Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Adana Şube başkanlığına yeniden aday  olduğunu açıklayan Neslihan Öztoprak, emekli hakkının dilencisi olmayacağını söyledi.

“Ortak akılve katılımcı yönetim için hazır mısınız? sloganıyla adaylığını ilan eden gazeteci Neslihan Öztoprak:  eğitim sekreteri olduğu Türkiye Emekliler Derneği Adana Şubesine başkan olmak için kolları sıvadı.

Dernek üyesi olarak bir önceki yönetimi, yönetici olarak da mevcut yönetimi yakından tanıma şansı yakaladığını belirten Öztoprak, yaptığı yazılı açıklama da: emekli haklarının ihlal edilmesinden dolayı aday olduğunu söyledi.

Çoğunluğunun kadın üyelerden oluşmasına rağmen, erkek eğemenliğinin hüküm sürdüğünü ve buna son vermek, kadınların daha aktif ve daha katılımcı olması amacıyla kadın aday olduğunu vurgulayan Neslihan Öztoprak; “Emekliler derneği üyelerinin çoğu kadın, dul ve yetimden oluşmasına rağmen dernekte erkek eğemenliği hüküm sürüyor. Kadınların daha aktif, daha katılımcı olması gereken derneğimizde maalesef kadının adı dahi yok. Oysa sosyalleşme ve dayanışma gerektiren bu kurum da toplumsal olaylara ışık tutacak, aydınlatıcı ve bilgilendirici toplantılar, seminerler yapılabilir. Dernek korosu ve gönüllüler ekibi ekibi kurup aktif çalışmalar gerçekleştirilebilir. Ben mevcut düzeni sil baştan değiştirmeye talibim. Hamasi değil gerçeğe dayalı, özverili çalışmalara talibim. Çalmamaya, çaldırmamaya talibim. Her türlü ayrımcılığa, adam kayırmamaya talibim. Etnik köken, din, dil, ırk gözetmemeye talibim. Pozitif ayrımcılık yaparak, kadınların hak ettikleri değeri vermeye talibim. Evsiz emeklileri ev sahibi yapacak projeleri hayata geçirmeye talibim” dedi

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Zeynep
(08.04.2024 21:41 - #247)
Neslihan hanım yaparım derse yapar çünkü arkadaşimda o kapasite tazlasiula var saygılar
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.